We've made it!!! - Reisverslag uit Kathmandu, Nepal van floorsuus - WaarBenJij.nu We've made it!!! - Reisverslag uit Kathmandu, Nepal van floorsuus - WaarBenJij.nu

We've made it!!!

Door: Floortje en Suzan

Blijf op de hoogte en volg

23 Februari 2012 | Nepal, Kathmandu

Na 2 spannende dagen dan toch eindelijk echt in Kathmandu aangekomen..
Er op maandag achter komen dat je vlucht (voor dinsdag) een gedeelte gecancelled is maakte het even erg spannend.
Gelukkig een andere vlucht gevonden met een goede aansluiting.
Die vertrok wel een halve dag eerder waardoor we dus ook eerder in Nepal zouden zijn.. Eenmaal zwevend in het vliegtuig boven Kathmandu konden we niet landen ivm de mist. Daardoor nog een stop gemaakt in Bangladesh om te tanken en daarna mochten we wel gewoon landen in Kathmandu.
Waar onze taxi gewoon nog stond te wachten!!! :)
Die bracht ons naar het hotel wat er echt super leuk uit ziet en alles (zelfs internet) gewoon aanwezig is!

Vanuit het vliegtuig hadden we al kunnen genieten van het mooie uitzicht over de bergen. We kunnen dus ook niet wachten om een stukje te gaan wandelen.

Vandaag hebben we een tour geboekt en morgen ochtend gaan we voor 2 weken hiken in de bergen (Langtang. :)

Heel veel zin in!!

Dit is even een kort berichtje om te laten weten dat het erg goed is hier.
Hopelijk gaat daar ook alles goed :)

Tot snel.

Groetjes
Suus en Floortje

• 23 Februari 2012 - 19:55

Ilse:

Pfhoeh heej, is maar goed dat je een gigantsich goed touw bij je hebt!!! die zul je nu misschien wel nodig hebben net als je tirebs :) En is Rikker de kikker fijn reisgezelschap? Of klaagt ie net zoveel als ik? :P Nog heel veel plezier saampjes.
    xxxxx Ilse

• 23 Februari 2012 - 19:56

Mariëlle En Ria:

Haa die Suus en ook Floortje natuurlijk,

Fijn om te horen dat jullie goed zijn aangekomen. Geniet van jullie eerste tour!

Groetjes tante Ria en Mariëlle

• 23 Februari 2012 - 20:11

Lotte Joosten:

Hi !
    Wat goed dat jullie er zijn! Het begin is gemaakt. Doe voorzichtih met het wandelen in de bergen. Leuk dat jullie er al een foto op hebben gezet.
    Hier alles goed. Wij zijn net bij ons kersverse nichtje wezen kijken echt heel mooi.
    Veel liefs, geniet ervan.
    Ook de groetjes van Tom
    Liefs Lotte

• 24 Februari 2012 - 16:27

Talleke:

Waaahahaha Super dat jullie dan toch aangekomen zijn!! Heel veel plezier 2 weken in de bergen!!
    En bedenk alles wat bergop gaat, gaat ook weer bergaf hahahah:P
    (Oooh bergop lope, goed voor de spieren pfffffff!! :P)

• 24 Februari 2012 - 18:04

Marjon:

Hoi Floor en Suus

Heel veel plezier en vooral genieten

xxxx Marjon

• 25 Februari 2012 - 11:01

Carola:

Nou jullie hebben een hele reis gemaakt haha. Maar gelukkig op het juiste punt uit gekomen!
    Geniet van de tocht in de bergen. ik ben benieuwd naar de foto's! De eerste foto is al een mooi begin ;-)
    xx

• 25 Februari 2012 - 14:17

Henriette:

Hoi floortje en susan,
    het eerste verhaal gelezen en ik hoop dat er nog vele mooie komen. Ik blijf jullie volgen.
    Heel veel plezier.
    henriette xx

• 27 Februari 2012 - 17:49

Marieke:

Hee Suus..
    Fijn dat de reis (toch) goed is gegaan en de aankomst fijn was!! Gaaf man, meteen 2 weken de bergen in!! Veel plezier.. X

• 27 Februari 2012 - 19:39

Dorien:

Begint al spannend en vernieuwend dan! Maar is wel lachen allemaal volgens mij! Geniet ervan, ik wacht op het volgende verhaal:-). Xx

• 28 Februari 2012 - 12:14

Wilhelmien:

heel veel plezier met jullie reis wij volgen jullie (wij zijn weer even thuis)

• 02 Maart 2012 - 14:10

Loeff:

Floor ben benieuwd naar je nieuwe verhalen :)! Veel plezier nog daar! X

• 04 Maart 2012 - 21:30

Hanneke:

He meiden!

Wat een begin van jullie reis zeg! Ik ben benieuwd naar de verhalen over jullie wandelingetje in de bergen;)

Geniet ervan!

xx Hanneke