Van sneeuw naar bountyeiland - Reisverslag uit Ko Lanta, Thailand van floorsuus - WaarBenJij.nu Van sneeuw naar bountyeiland - Reisverslag uit Ko Lanta, Thailand van floorsuus - WaarBenJij.nu

Van sneeuw naar bountyeiland

Door: Suzan en Floortje

Blijf op de hoogte en volg

29 Maart 2012 | Thailand, Ko Lanta

Ja hoor.. zijn we weer met een verhaaltje. Deze keer uit Thailand :)

De laatste dagen in Nepal waren erg leuk. Veel afgesproken met de mensen die we daar hadden leren kennen, en zijn nog een dag met de mountainbike naar een klooster ergens boven in de bergen gegaan. Was erg indrukwekkend om de monnikken daar bezig te zien. De laatste dag nog naar Bhaktaphur geweest, een grote maar vooral heel oude stad vol tempels.
Helaas moesten we Nepal toch echt verlaten en waren we het vliegtuig in gestapt naar Bangkok. Wel nog een tussenstop (14 uur) gehad in Delhi (India) maar dat was gelukkig allemaal goed gegaan. Zelfs onze bagage had het tot Bangkok gehaald! :)

Weer met onze backpack op de rug op zoek naar een hotel in bangkok. Na een paar minuten (lees seconden) zoeken, helemaal uitgeput door onze gemiste nachtrust en oververhit door het temperatuursverschil, maar het eerste brakke hotel gekozen dat we konden vinden.
In Bangkok zijn we uiteindelijk 4 dagen gebleven, Suzan was een beetje ziek geworden dus we hebben alles op het gemakje gedaan in Bangkok om weer helemaal fris richting de strandjes te gaan.

In Bangkok zijn we vooral op Koa San Road geweest, waar erg veel mensen zijn en overal kraampjes waar ze echt alles wat je kunt bedenken kan kopen.
Ook zijn we naar de Bridge over the RiverKwai geweest, op een olifant gezeten en naar een mega bioscoop geweest in een shopping mall.

Maandag avond zijn we de bus opgestapt richting Krabi. De hele nacht onderweg geweest om vervolgend in de ochtend meteen door te kunnen naar Ko Phi Phi. Dat is echt een super mooi eiland waar erg veel te doen is. Overdag zijn we met een bootje langs mooie baaitjes en het strand van The Beach (maya beach) geweest, en in de avond een bucket drinken besteld (waarom uit een glas drinken als het ook uit een emmer kan?) en gepartyd op het strand.

Vandaag, met een beetje pijn in het hart, toch maar naar het volgende eiland. Ko Lanta genaamd. Morgen gaan we naar 4 andere eilanden in de omgeving met de boot en zullen daarna via Ko Lipe richting Maleisie reizen!

Bedankt voor jullie berichtjes op de site en via de mail enz enz. Vinden we heel leuk!

Liefs Suzannie en Floortje

• 29 Maart 2012 - 14:45

Niek:

Klinkt weer top! Wat een belevenissen! Geniet ervan en het is leuk dat jullie ons hier in NL op de hoogte houden.. Het leek hier de afgelopen anderhalve week al zomer, maar komende week wordt het ineens niet meer warmer dan 10 gr en verwachten ze natte sneeuw.. Dus jullie zitten daar goed met 30 gr en zon! :-)

Ciao!
    Niek

• 29 Maart 2012 - 14:55

Erik, De Biesjes....:

Leuk(e) verslag(en) , eigenlijk worden we zo langzamerhand toch wel een beetje jaloers, ondanks het mooie weer hier, dat boren hebben wij ook wel een beetje gezien........

• 29 Maart 2012 - 17:29

Iris:

Heyhey,
    Zo te zien zijn jullie lekker aan het geniet. Super om jullie verhalen te lezen!
    We missen je wel bij de hockey Floortje!
    Geniet er nog van!
    Groetjes Iris

• 29 Maart 2012 - 20:45

Bea:

super leuk jullie verhaal. Ik kan het niet meer bijhouden wat jullie daar doen,zulke mooie dingen. Ilse helemaal trots dat rikkert de kikker er ook bij is, haha. Geniet er lekker van en tot de volgende keer, groetjes uit de hei.

• 29 Maart 2012 - 21:27

Marjon:

Hoi Floor en Suus
    Fijn dat jullie het zo leuk hebben en veel leuke dingen doen en zien.
    Zie jullie met de voeten in het water zitten ,is dat met visjes,heb ik op Lanzarote ook gedaan.Kriebelde wel onder de voet.
    Prachtige fotos . Geniet er nog van en nog veel plezier.
    Groetjes xxxxxx Marjon

• 30 Maart 2012 - 14:11

Yoni:

Hi lady's..

Blijft leuk om de verhalen te lezen! Hier in NL alles zijn gangetje..

Geniet er maar goed van! X

• 30 Maart 2012 - 14:44

Talleke:

Waaaah!! Da is kei vet!! Het lijkt wel of je dezelfde foto's hebt gemaakt!! Echt zo gaaf dat jij daar echt bent! Beetje jammer dat ik hier zit, maar oke! Hoeveel emmertjes heb je al genuttigd? Whisky Cola red bull was het toch?? Had Rikkert Leonardo nog gezien?? hahah Nou geniet er van vrouwke(s) Nu ik die foto's zie wil ik terug!!!!!!! xxx

• 30 Maart 2012 - 14:45

Talleke:

Eeeej en trouwens da jij da durft met die visjes!! IEEEEEEEEEE ik durfde da echt nie hahahhahah Oke je kijkt niet echt gelukkig hahah maar dan nog!:p

• 31 Maart 2012 - 15:26

Angela :

Hallo eilandhoppers.
    Ga lekker door met genieten. Het lijkt me allemaal heel leuk wat jullie doen.
    XXXX

• 31 Maart 2012 - 16:30

Lotte:

Gaaf hoor! En wij maar hard werken... vandaag 1e deel van de woonkamer getext. Hier alles goed... heel druk.
    Veel plezier Liefs Zus Lot

• 31 Maart 2012 - 19:20

Stephanie:

Klinkt goed dames! Genieten...:) xx

• 31 Maart 2012 - 19:45

Martijn En Sanne:

Echt heeeel mooie foto's. Als je die gezien hebt en ook nog pannekoeken hebt gegeten voel je je hollandser dan hollands :) Liefs uit het iets koudere Mierle

• 01 April 2012 - 17:26

Hanneke:

Sawadi Kha!!

Oeeh wat een verschil met die kou in Nepal.....lekker bakken!!

Zitten al jullie tenen nog vast?;)

xx

• 02 April 2012 - 08:36

Georgine:

Oee Nice!
    Ik wil ook naar het strand! :)
    xx

• 02 April 2012 - 12:12

Carola:

Ha meiden,
    Weer super mooie foto's, wat een uitzichten. Ik zie dat jullie het goed naar jullie zin hebben. Jullie stralen helemaal en zeker op de foto met de buckets ;-).
    Hebben jullie ook een olifantenrit gemaakt? Suus wat vervelend dat je ziek bent geweest. Maar gelukkig is was dat snel voorbij.

Geniet ervan samen!!! xxx

• 02 April 2012 - 19:54

Richard:

Meiden, wat een top avontuur! Ga zo door!!!

• 04 April 2012 - 15:41

Lisanne:

Hey dames,

Ik heb al jullie verslagen gelezen en ik moet zeggen ik ben wel een beetje jaloers! Lekker weer, veel wilde dieren gespot en vooral lekker wandelen, roeien en fietsen. Hoe is het eten daar? Is dat ook een beetje te doen? Hier in Nederland hebben jullie vooralsnog niet zo heel veel te missen want het weer is niet meer zo heel goed. Maandag is het wel pasen dus dat betekent een dagje vrij van t werk! Jeuj!! :D Geniet nog van jullie tijd daar en tot snel!

Kus!

• 05 April 2012 - 12:16

Marjan:

Hallo Suzan, en Floor,

Even een berichtje uit Eerbeek wat hebben jullie het super en wat een wereldse ervaring. Hebben Jullie nog een koffer drager nodig??hahaha.
    Geniet van alles wat je ziet en mee maakt
    groetjes dikke knuffel

Marjan

• 09 April 2012 - 15:27

Sanne:

Heey Floor en Suus,

Ik ben al jullie verhalen aan het volgen en het klinkt allemaal super! Vooral van die laatste foto's van Maya Bay wordt ik wel een beetje jaloers hoor want het ziet er allemaal uit als een heerlijk paradijsje! Ik wens jullie nog heel veel plezier en geniet ervan daar!!

xx Sanne