Backpack avontuur..
Door: Floortje en Suzan
02 Februari 2012 | Nederland, Mierlo
Eindelijk! Na weken lang afstrepen op onze kalender, slaan we de pagina om en daar staan we oog-in-oog met de maand februari. Met een grote circel om de 21e!
Dan gaat het hele avontuur beginnen!
Na enkele wijzigingen in onze reisplannen (Kazachstan, China, de Philipijnen) zijn we uiteindelijk uitgekomen bij het mooie Nepal. Hier gaat ons reisje van start.
We zullen ongeveer een maand in Nepal blijven en vanuit daar is het nog onbekend waar we heen gaan.
Het ticket terug is vanaf Jakarta, de laatste weken zullen we dus waarschijnlijk in Indonesie verblijven. Wat er tussendoor gaat gebeuren laten we een beetje afhangen van de mensen die we tegen komen daar.
Via deze site zullen we jullie op de hoogte houden. Zo kunnen jullie ook meegenieten van al het moois in Azie (en tevens controleren waar we zijn en of we nog leven, (hé Joris)) ;)
Bedankt voor het bezoeken van onze site en hopelijk tot snel!
Groetjes Floortje en Suzan
03 Februari 2012 - 14:11
Lotte Joosten:
Heel veel succes met de voorbereidingen, ik ga jullie zeker volgen via deze site.
Liefs Lotte -
03 Februari 2012 - 14:49
Margareth:
Geniet alvast van de voorbereidingen.Heerlijk vooruitzicht.Leuk om jullie te volgen staks daar in Azië. Margareth en Henk -
03 Februari 2012 - 15:58
Joyce Walian:
Heel veel plezier! Goed genieten waar jullie ook heen gaan. Maar jij gaat niet weg voordat je mij een dikke afscheidsknuffel hebt gegeven!!!
X -
03 Februari 2012 - 17:53
Marieke Sonnemans:
Wow lache dat je dat gaat doen.
Veel plezier jullie
Heel veel plezier lieverd ik ga je zeker volgen x x -
04 Februari 2012 - 16:55
Marieke:
Lieve Suus,
Geniet van je reis, dat heb je verdiend! Ga jullie site volgen!
Maar eerst lekker 'streuf' eten vnvd ;-)
Xx -
07 Februari 2012 - 14:20
Morty:
Jaaa! Ga volgen..! XX -
08 Februari 2012 - 14:36
Bea Donkers:
je bent al volop bezig met de voorbereidingen, en dan ga je het grote avontuur aan. Veel succes ik ga je volgen. -
16 Februari 2012 - 19:39
Carola:
Alvast een goede reis en heel veel plezier gewenst!!
xxx -
19 Februari 2012 - 11:40
Sandra:
Ik heb de site gevonden ;)
Ik ga zeker jullie verhalen volgen! Heel veel plezier en geniet ervan!! xx -
22 Februari 2012 - 15:51
Valérie:
Flowieee ik hoop dat jullie goed zijn aangekomen!XX -
22 Februari 2012 - 19:09
Deborah:
Hallo lady's!! Zijn jullie veilig aangekomen? Had je nog gepingt suus, maar je was al weg. Heel veel plezier en geniet ervan! Hou jullie in de gaten. Dikke kus deb