Weer helemaal uitgerust!
Door: Floortje en Suzan
12 Maart 2012 | Nepal, Pokhara
Na een paar dagen relaxen gaan we morgen het avontuur weer opzoeken :)
Dus even een berichtje om te laten weten wat we allemaal uit gaan spoken...
Na de trektocht zijn we een paar dagen in Kathmandu gebleven. Lekker rustig aan gedaan, tempels bezocht en natuurlijk het grote Holi feest mee gevierd (color-party; zie foto's). Op het begin van de dag hadden we een leuke groep ontmoet waarmee we de hele dag gefeest hebben. Met de mensen van deze groep (nepalezen en nederlanders) hebben we de dagen daarna ook nog afgesproken. Erg gezellig!
Afgelopen vrijdag zijn we de bus opgestapt naar Pokhara (een stadje ten westen van Kathmanda).
Pokhara ligt aan een meer en vanaf hier gaan er veel trektochten de bergen in. Dit is daardoor DE touristen plek van Nepal. Veel restaurantjes met 'westers' eten.
Overdag relaxen op een bootje in het meer en savonds lekker uit eten en cocktails drinken. Vrijdag de hele avond met jongens van the british army aan de bar gezeten, zij zijn hier op Nepalese taalcursus omdat ze nog steeds veel samen werken met de Gurkhabrigade hier in Nepal.
Gisteren hebben we met de mountenbike rondom het meer gefietst waar we ineens bij een feest terecht kwamen in een monnikkenschool. Het was een groot feest met tradionele dans en zang. Super leuk dat we hier ineens tussen zaten!
Vandaag nog even relaxen en morgen ochtend weer vroeg op. Dan gaan we naar Chitwan National park. We hebben ervoor gekozen niet met de bus te gaan maar over de rivier. We gaan dus 2 dagen lang een soort van raften om in Chitwan te komen.
In het nationaal park hopen we olifanten, neushoorns en veel andere dieren te zien.
Daarna weer een paar dagen Kathmandu en vliegen we 21 maart via India naar Bangkok.
Wat een super tijd hebben we tot nu toe hier al! Hopelijk gaan we dit zo 3 maanden vol houden :)
We zagen op facebook allemaal berichtjes van iedereen die zo blij is met het mooie weer in Nederland, haha. Leuk om te lezen!
We zullen nog wat meer zon sturen zodat het lekker weer blijft, dan kunnen jullie mee genieten :)
Namaste!!
Dus even een berichtje om te laten weten wat we allemaal uit gaan spoken...
Namaste!!
12 Maart 2012 - 08:23
Bart Joosen:
Hey Floor! (en Susan natuurlijk)
Ik heb eindelijk de tijd gehad om na de wintersport alle verhalen te lezen en alle foto's te bekijken. Ziet er prachtig uit allemaal. Heel goed bezig :)
Ga zo door! Nog veel plezier gewenst vanuit een nu al te warm Nederland ;)
x -
12 Maart 2012 - 11:16
Ilse:
Heej Suus en Floor,
Echt super gaaf wat jullie weer allemaal hebben meegemaakt, zelfs ik word er een beetje jaloers van :|
En raften pfhoeh toe maar! super veel plezier :D
x x x Ilse -
12 Maart 2012 - 11:30
Inge:
Hey Suus en Floor!
Superleuke verhalen om te lezen! Ik ben blij dat jullie het zo naar je zin hebben! Geniet er nog maar heel hard van. Ik blijf jullie volgen.
Veel plezier nog!!
xx Inge -
12 Maart 2012 - 12:16
Stephanie:
He Suus en Floor! Super mooie foto's! :) En wat een gave verhalen! Leuk! :) Blijf ervan genieten! xx -
12 Maart 2012 - 12:43
Vul Hier Je Naam In.:
Vul hier je reactie in... -
12 Maart 2012 - 12:48
Bea :
fijn om te horen dat jullie het naar je zin hebben. Je gaat weer met een boot over het water lijkt me wel gaaf.Geniet er maar lekker van.Wij hebben ook onze eerste lente dag gehad en het eind van de week wordt het 17 graden.Jaja jullie iets meer 30 graden haha.Ik blijf je volgen de groetjes uit de hei -
12 Maart 2012 - 16:41
Lotte Joosten:
Jaloers!! -
12 Maart 2012 - 17:03
Henriette:
Wat fijn dat jullie zo genieten!
Stuur maar veel zon deze kant op ook al is Bart daar niet zo dol op!!
Mooie foto's! -
12 Maart 2012 - 17:59
Niek:
Ciao avonturiers!
Ik heb niet eerder gekeken op jullie website, omdat ik het adres niet meer kon vinden (schaam).. Maar nu heb ik het dan toch eindelijk! Wat een leuke verhalen en wat een prachtige foto's!
Ik ga jullie met heel veel plezier de komende maanden volgen. Ik ben benieuwd wat er nog meer volgt!
Doe voorzichtig en geniet ervan daar!
Ciao,
Niek.
PS Bart moet zich niet aanstellen.. Een te warm Nederland.. Op naar de zomer!!!! -
12 Maart 2012 - 19:53
Talleke:
Hahaha het kaartlezen laat je aan Floor over?? Ziet er wederom goed uit! Had ook niet anders verwacht!! Succes met het trainen van je armspieren!! -
13 Maart 2012 - 15:47
Dorien:
Leuke verhalen! Beetje cultuur, ontspanning en party bij elkaar.. Leuke combinatie!:-). De foto's laten wel zien dat jullie het naar je zien hebben! JALOERS! Het weer hier is niet te vergelijken met daar, zal de zonnebank overuren moeten laten draaien als ik ook maar een beetje in de buurt wil komen met het kleurtje;-).. Geniet er nog van! -
13 Maart 2012 - 17:02
Angela:
hoi levensgenieters.
fijn dat jullie het zo naar jullie zin hebben. spannend dat je niet precies weet wat je nog allemaal gaat doen en meemaken. veel plezier samen. -
13 Maart 2012 - 21:47
Martijn En Sanne:
GAAF!!!! Wij zijn nu alweer heel benieuwd naar jullie raft- en chitwan verhalen. Spannend! xxx -
13 Maart 2012 - 21:48
Martijn En Sanne:
14 Maart 2012 - 15:30
Marie-José:
Hoi Floor en Suzan,
Net voor het eerst alle verhalen gelezen. Wow, wat een avontuur. En wat een sfeer op de foto's. Heel veel plezier, geniet ervan!
X Marie-José een Gerard.